Keto plus– recensioner – pris

Keto plus– recensioner – prisUnder de senaste dagarna har kamraterna i den jävla Hoax förklarat hur de använder falska uttalanden och bilder från kända för att sälja några piller som heter Keto Plus som förmodligen hjälper dig att gå ner i vikt.

Dessutom vill vi berätta vad vi vet om dessa recensioner pris piller, vad de bär och varför de inte har visat sig ha någon effekt för att hjälpa oss att gå ner i vikt.

Vad är en diet keto och vad är ketos

För att vi måste gå tillbaka lite och börja med att förklara vad keto diet och ketos är.

Till att börja med behöver vi veta lite om hur människans recensioner pris ämnesomsättning fungerar, den serie reaktioner som de näringsämnen vi äter i maten blir energi som gör att kroppen kan utföra alla sina funktioner. I denna serie reaktioner är det vanligaste bränslet glukos extraherat från kolhydrater av kroppen.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Keto plus

Även om det är den viktigaste energikällan och till vilken kroppen reser först, är det inte den enda möjliga källan. Ett annat alternativ är ketonkroppar, som kroppen får genom att bearbeta kroppsfett när kolhydratintaget inte räcker. När Sverige hur det fungerar recensioner åsikter forum kroppen tillgriper dem är det när det är i ett tillstånd av ketos.

En ketodiet eller ketogen diet är en där just det tillståndet av ketos uppnås genom att drastiskt minska konsumtionen av kolhydrater i kosten för att tvinga kroppen att använda fett för att fungera. För en frisk person och inom en kontrollerad diet kan detta alternativ vara giltigt så länge det är gjort under en begränsad tid. Men det har Sverige hur det fungerar recensioner åsikter forum några tillfälliga biverkningar: dålig andedräkt, yrsel eller huvudvärk tills kroppen blir van vid det.

Under alla omständigheter är drastiska dieter som detta inte det bästa alternativet om vi vill gå ner i vikt hållbart eftersom det inte kan praktiseras länge, och om vi inte ändrar kosten till hälsosammare mönster är det mycket troligt att den förlorade vikten kommer att återhämta sig snabbt.

Keto plus– kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

Keto plus– kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättningDessa piller innehåller exogena ketoner. Med andra ord ger de kroppen ketonkroppar som ska fungera som bränsle till kroppen i frånvaro av kommentarer ingredienser hur att använda sammansättning kolhydratbaserad glukos.

Syftet är i teorin att uppnå samma effekt, ketos, utan att drastiskt minska kolhydratintaget och förbättra bantningseffekten av kosten.

Ofullständiga och motsägelsefulla bevis

Problemet är att det inte finns några solida bevis för att detta faktiskt fungerar, och det finns några som faktiskt kan ha motsatt effekt. Vissa studier tyder på att konsumtionen av exogena ketoner är ett effektivt sätt att hjälpa oss att uppnå kommentarer ingredienser hur att använda sammansättning ketos, men detta kommer bara att ha viss inverkan om det åtföljs av samma keto diet som vi brukade prata om, hög fetthalt och mycket, mycket låg i kolhydrater.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Keto plus

Å andra sidan bör det noteras att kroppen har ett system som kontrollerar mängden ketogena kroppar som finns i blodet, eftersom ett överskott Biverkningar kontraindikationer gör det ont  kan göra blodet för surt, så att om vi genom dessa tillskott ger kroppen tillräckligt med ketogena kroppar, kommer det att hämma behandlingen av kroppsfett för att producera mer. Och med det kommer vi att slå jackpotten med målet att gå ner i vikt.

Vissa preliminära studier har visat positiva effekter på viktminskning, men av en annan anledning: enligt en studie publicerad i fetma Biverkningar kontraindikationer gör det ont  magazine minskar konsumtionen av exogena ketoner känslan av hunger, hjälper till att äta mindre och därmed gå ner i vikt.

Men på det hela taget är argumenten för bantningseffekten av dessa piller få, ofullständiga och motsägelsefulla.

Vissa biverkningar

Konsumtionen av exogena ketoner har i princip inga risker, så länge vi är säkra på att det är vad vi tar (det vill säga att vi köper en reglerad produkt i en auktoriserad butik och inte de första piller som vi hittar på internet).

Keto plus – var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – Aliexpress

Keto plus - var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – AliexpressDet finns emellertid i första hand en potentiell associerad risk, vilket är att för att underlätta deras absorption innehåller dessa föreningar ofta höga mängder salter som natrium, magnesium eller kalcium. Dessa mineraler, i var man kan köpa apotek pris Amazon Aliexpress begränsade mängder, är en del av en hälsosam kost, men om vi passerar kan de orsaka vissa hälsoproblem. Överskott av natrium är till exempel förknippat med kardiovaskulära problem (och därför rekommenderas det hos personer med högt blodtryck att minska och begränsa saltintaget).

Till detta måste läggas sin dåliga smak och det pris de kostar innan man beslutar att ta dem (våra råd skulle dock inte göra det).

Sammanfattningsvis: det finns inga bevis som verkligen var man kan köpa apotek pris Amazon Aliexpress hjälper till att gå ner i vikt

Det vill säga, medan ketos kan hjälpa till att bränna kroppsfett (även om det inte bör göras utan kontroll av en professionell nutritionist eller för länge), konsumerar dessa piller eller någon annan med exogena ketoner har inte visat sig ha någon effekt på att hjälpa oss att gå ner i vikt.

Kom ihåg att en av strategierna för att sälja dessa piller på internet är baserad på en bugg: de använder påstådda uttalanden av kändisar som Pilar Rubio eller Kim Kardashian i fiktiva intervjuer för att marknadsföra dem.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here